Publikováno

Vlasová kosmetika MILA

Mila je značka vlasové kosmetiky pro všechny, kteří se chtějí maximálně starat o své vlasy. Šampony, kondicionéry a masky jsou určeny pro ty, co chtějí věnovat svým vlasům jedinečnou péči. Značka Mila – Hair Cosmetics získává zkušenosti již přes 20 let a poskytuje vlasům mimořádnou péči od kořínků ke konečkům. Mila nabízí širokou škálu šamponů, kondicionérů, balzámů, masek a spoustu dalších produktů. Nechybí ani sérum, ampulky, oleje, technické přípravky – barvy na vlasy, zesvětlovače a přípravky pro styling vlasů – vosky, modelovací gumy, pěny a laky na vlasy. Profesionalita, pohodlí a snadné používání jsou předností vlasové kosmetiky Mila.

Produkty značky Mila také prodáváme v našem e-shopu a naleznete je zde.

Publikováno

Italské produkty značky Artégo

V našem e-shopu nyní naleznete také zboží značky Artégo! Italská značka Artégo sází na jedinečnost, kreativitu a potěšení z práce. Díky důvěře kadeřníků po celém světě se stala významnou značkou v oblasti vlasové kosmetiky. Vyznačuje se stálostí a sytostí barev, svěžestí vůní, bohatstvím přírodních složek a inovativními technologiemi. Značka Artégo vás okouzlí nejen skvělým designem, ale i rozumnou cenou. V její nabídce naleznete barvy, melíry, šampony, kondicionéry, péče, oleje, masky, přípravky pro výživu vlasů i styling. Produkty splňují očekávání jak profesionálů, tak zákazníků kadeřnických salonů.

Zboží značky Artégo najdete na zde.

Publikováno

Produkty Farmavita

V našem e-shopu rozšiřujeme sortiment zboží o produkty značky Farmavita! Máte se na co těšit, protože se jedná o široké spektrum kvalitních italských výrobků.

Zboží značky Farmavita najdete na zde.

Publikováno

Šampontéka startuje!

Vítáme Vás v e-shopu Šampontéka! Jak už název napovídá, zabýváme se prodejem šamponů a další vlasové kosmetiky. V našem e-shopu si svůj ideální šampon vybere opravdu každý.

Přejeme Vám příjemný nákup!